ODRŽANA 8. SJEDNICA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu 3. listopada 2017. godine održana je 8. sjednica Županijskog stožera civilne zaštite. Usvojen je sljedeći dnevni red:

 

1. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 7. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite - Informacija o realizaciji odluka s prethodne sjednice
2. Razmatranje i davanje mišljenja na Plan o izmjenama i dopunama Plana o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2017. godini
3. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za pokrivanje troškova otvorenja prostorija Uprave i Operativnog centra
4. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za nabavu goriva
5. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za osiguranje pripadnika Službi za zaštitu i spašavanje
6. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za GSS Široki Brijeg
7. Razmatranje i davanje mišljenja o visini naknade za rad članova Županijskog povjerenstva za procjenu šteta (prijedlog Županijskog povjerenstva za procjenu šteta)
8. Zahtjevi
9. Razno

Na sjednici su nazočili: Zdenko Ćosić zapovjednik Stožera, dr. Drago Martinović načelnik Stožera, te članovi Stožera Zdravko Boras, Toni Kraljević, Stjepan Bogut, Miroslav Ramljak, Zoran Zadro, Jadranka Karačić, Mario Bošnjak i Zoran Polunić.


Nakon usvajanja Zapisnika sa 7. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite, Stožer je dao pozitivno mišljenje na Plan o izmjenama i dopunama Plana o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2017. godini.


Stožer je jednoglasno usvojio Odluke o izdvajanju sredstava za pokrivanje troškova otvorenja prostorija Uprave i Operativnog centra, o izdvajanju sredstava za nabavu goriva, te Odluku o izdvajanju sredstava za službu za zaštitu i spašavanje GSS 'Široki Brijeg'. Stožer je također usvojio i Odluku o izdvajanju sredstava za osiguranje pripadnika Službi za zaštitu i spašavanje.

 

Stožer je dao pozitivno mišljenje na prijedlog Povjerenstva za procjenu šteta o visini naknade za rad članova Županijskog povjerenstva za procjenu šteta.

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke