ODRŽANA 7. SJEDNICA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu 27. srpnja 2017. godine održana je 7. sjednica Županijskog stožera civilne zaštite. Usvojen je sljedeći dnevni red:

1. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 6. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite   -   Informacija o realizaciji odluka s prethodne sjednice 

2. Razmatranje i usvajanje Zbirnog izvješća o procjeni šteta nastalih prirodnom nepogodom na području Županije Zapadnohercegovačke

3. Razmatranje prijedloga Županijskog povjerenstva za procjenu šteta i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za sanaciju dijela šteta nastalih prirodnom nepogodom u općinama/gradu u Županiji Zapadnohercegovačkoj

4. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za nabavu uredskog materijala

5. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za rad članova Povjerenstva za javnu nabavu

6. Razmatranje i usvajanje Odluke o pokrivanju troškova polaganja vatrogasnog ispita

7. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za Stožer

8. Zahtjevi

9. Razno 

 

Na sjednici su nazočili: Zdenko Ćosić zapovjednik Stožera, dr. Drago Martinović načelnik Stožera, te članovi Stožera Zdravko Boras, Toni Kraljević, Dario Sesar, Miroslav Ramljak, Zoran Zadro, Jadranka Karačić, Mario Bošnjak i Zoran Polunić.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 6. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite, Stožer je usvojio Zbirno izvješća o procjeni šteta nastalih prirodnom nepogodom na području Županije Zapadnohercegovačke. 

Stožer je jednoglasno usvojio Odluku o izdvajanju sredstava za sanaciju dijela šteta nastalih prirodnom nepogodom u općinama/gradu u Županiji Zapadnohercegovačkoj u iznosu od 60.000,00 KM. Usvojene su i Odluke o izdvajanju sredstava za nabavu uredskog materijala, o izdvajanju sredstava za rad članova Povjerenstva za javnu nabavu o pokrivanju troškova polaganja vatrogasnog ispita, o izdvajanju sredstava za Stožer i Odluka o izvajanju sredstava za DVD 'Gorica'.

 

U točki Razno načelnik Martinović je upoznao članove Stožera o inicijativi za kupovinu četiri interventna vatrogasna vozila (za sve općine/grad), a zapovjednik Ćosić je iznio detalje o načinu kupovine navedenih vozila i pokretanju procedure javne nabave.

 

 

 

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke