ODRŽANA 4. SJEDNICA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu je, 27. svibnja 2019. godine, pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića održana 4. sjednica Županijskog stožera civilne zaštite. Usvojen je sljedeći dnevni red:


1. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 3. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite - Informacija o realizaciji odluka s prethodne sjednice
2. Razmatranje i davanje mišljenja na Izvješće Gradskog povjerenstva za procjenu šteta nastalih prirodnom nepogodom na području Grada Širokog Brijega
3. Razmatranje prijedloga Županijskog povjerenstva za procjenu šteta i donošenje Odluke o izdvajanju sredstava za sanaciju posljedica prirodne nepogode
4. Razmatranje i usvajanje Odluke o odobrenju isplate naknade članovima Županijskog stožera civilne zaštite za razdoblje svibanj-kolovoz 2019. godine
5. Razno

Na sjednici su nazočili: Zdenko Ćosić zapovjednik Stožera, te članovi Stožera: Miroslav Ramljak, Tomislav Pejić, Zdravko Boras, Jadranka Karačić, Dario Sesar, Mario Bošnjak, Zoran Zadro i Mladen Bošnjak.

Nakon što je zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić otvorio sjednicu, član Stožera i pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bošnjak je upoznao članove Stožera nazočne o obukama koje su provedene i one koje su u tijeku sukladno usvojenom Nastavnom planu i programu edukacije. Zapisnik s 3. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite je nakon razmatranja jednoglasno usvojen bez primjedbi.

Tajnik Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća Zoran Polunić upoznao je članove Stožera sa Izvješćem Gradskog povjerenstva za procjenu šteta nastalih prirodnom nepogodom na području Grada Širokog Brijega. Jednoglasno je usvojeno pozitivno mišljenje na Izvješće Gradskog povjerenstva za procjenu šteta.

Nakon razmatranje prijedloga Županijskog povjerenstva za procjenu šteta kojeg je obrazložio tajnik Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća Zoran Polunić pristupilo se usvajanju Odluke o izdvajanju sredstava za sanaciju posljedica prirodne nepogode. Jednoglasno je usvojena Odluka o izdvajanju sredstava za sanaciju posljedica prirodne nepogode Gradu Širokom Brijegu u iznosu od 20.000,00 KM.

Jednoglasno je usvojena Odluka o odobrenju isplate naknade članovima Županijskog stožera civilne zaštite za razdoblje svibanj-kolovoz 2019. godine.

Mladen Bošnjak, član Stožera i pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, informirao je prisutne članove Stožera s aktivnostima Uprave vezanih za nadogradnju projekta "Holistic".

 

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke