ODRŽANA 5. SJEDNICA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu 6. travnja 2017. godine održana je 5. sjednica Županijskog stožera civilne zaštite. Usvojen je sljedeći dnevni red:

 

1. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 4. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite   -   Informacija o realizaciji odluka s prethodne sjednice, 

2. Razmatranje i usvajanje Odluka o nabavi i postavljanju elektro, telefonske i računalne mreže i opreme u prostorije Operativnog centra i Stožera civilne zaštite,

3. Razmatranje i davanje suglasnosti na Nastavni plan i program edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2017. godini,

4. Razmatranje i usvajanje Odluka o izdvajanju sredstava za izvođenje edukacija i obuka u sustavu zaštite i spašavanja u 2017. godini,

5. Razmatranje i usvajanje Odluke o izdvajanju sredstava za Stožer,

6. Razmatranje i usvajanje Odluka o financijskoj i materijalnoj pomoći strukturama civilne zaštite, 

7. Razno.

 

Na sjednici su nazočili: Zdenko Ćosić zapovjednik Stožera, dr. Drago Martinović načelnik Stožera, te članovi Stožera Zdravko Boras, Stjepan Bogut, Miroslav Ramljak, Zoran Zadro, Jadranka Karačić, Mario Bošnjak i Zoran Polunić.

Stožer je dao suglasnost na Nastavni plan i program edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2017. godini koji je izradila Uprava civilne zaštite. 

Usvojena je Odluka Odluka o izdvajanju sredstava za izvođenje edukacija i obuka u sustavu zaštite i spašavanja u 2017. godini.

Usvojene su Odluke o nabavi i postavljanju elektro, telefonske i računalne mreže i opreme u prostorije Operativnog centra i Stožera civilne zaštite. Usvojena je Odluka o izdvajanju sredstava za Stožer.

Usvojene su Odluke o financijskoj i materijalnoj pomoći strukturama civilne zaštite

Načelnik Stožera dr. Drago Martinović informirao je članove Stožera o početku radova u prostorijma u kojima će biti smješten Županijski operativni centar. 

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke