ODRŽANA OBUKA ZAPOSLENIKA ŽUPANIJSKOG/OPĆINSKIH/GRADSKIH OPERATIVNIH CENTARA CIVILNE ZAŠTITE

obuka operativni centarU organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, a u skladu s Nastavnim planom i programom edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2019. godini, održana je obuka zaposlenika županijskog/gradskih/općinskih operativnih centara civilne zaštite.


Na samom početku obuke nazočne je pozdravio ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović istaknuvši važnost i ulogu operativnih centara u sustavu zaštite i spašavanja. Pomoćnik ravnatelja za administrativno-pravne i ekonomske poslove Zoran Polunić upoznao je zaposlenike operativnih centara s novim Pravilnikom o organiziranju i funkcioniranju operativnih centara civilne zaštite. Pomoćnik ravnatelja Polunić je upoznao nazočne s organizacijom, uvjetima i načinom rada operativnih centara civilne zaštite, načinom povezivanja tijela, službi i pravnih osoba s operativnim centrima civilne zaštite, te s obvezama dostavljanja i sadržaja informacija koje se odnose na prirodne ili druge nesreće.

obuka operativni centar1

Pomoćnik ravnatelja za zaštitu i spašavanje, zaštitu od požara i vatrogastvo Mladen Bošnjak je upoznao zaposlenike operativnih centara civilne zaštite s radom i funkcioniranjem županijskog/općinskih/gradskih operativnih centara civilne zaštite, primanjem i dostavljanjem podataka prema tražiteljima informacija, te traženjem pomoći od viših razina.

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke