U Neumu održana radionica u okviru projekta EU za bolju civilnu zaštitu u Bosni i Hercegovini

radionica neumU organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova Ravnateljstva za civilnu zaštitu Republike Hrvatske sa svojim konzorcijskim partnerom Asocijacijom za upravljanje rizicima (AZUR) 15. i 16. listopada 2019. u Neumu je održana radionica u okviru projekta EU za bolju civilnu zaštitu u Bosni i Hercegovini.

 

Radionicu koja je okupila preko 30 sudionika iz Ministarstva sigurnosti, Federalne uprave civilne zaštite Federacije BiH, Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, Odjela za javnu sigurnost Brčko Distrikta, te predstavnike županijskih uprava civilne zaštite otvorio je dr. sc. Damir Trut, pomoćnik ministra unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Ispred Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke na radionici je sudjelovao Mladen Bošnjak pomoćnik ravnatelja.

radionica neum1

Pomoćnik ministra Trut naglasio je važnost tema ovih radionica pod nazivom Podrška provedbi protokola o suradnji i uspostavljanju kontakt točke za suradnju s Mehanizmom Unije za civilnu zaštitu i Rasprava o preliminarnim rezultatima analize zakonodavnog okvira. Istaknuo je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom na provedbi projekta i uvjerenje da će Bosna i Hercegovina i prije završetka projekta ispuniti sve preduvjete potrebne za priključivanje u Mehanizam Unije za civilnu zaštitu. (www.mup.hr)

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke