ODRŽANA 4. SJEDNICA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Stozer tablaU prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu je pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića održana 4. sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.


Nakon što je zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić otvorio sjednicu, član Stožera i pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bošnjak je upoznao članove Stožera o obukama koje su provedene i one koje su u tijeku sukladno usvojenom Nastavnom planu i programu edukacije. Zapisnik s 3. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite je nakon razmatranja jednoglasno usvojen bez primjedbi.


Tajnik Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća Zoran Polunić upoznao je članove Stožera sa Izvješćem Gradskog povjerenstva za procjenu šteta nastalih prirodnom nepogodom na području Grada Širokog Brijega, te je jednoglasno usvojeno pozitivno mišljenje na Izvješće Gradskog povjerenstva za procjenu šteta.

Nakon razmatranje prijedloga Županijskog povjerenstva za procjenu šteta kojeg je obrazložio tajnik Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća Zoran Polunić jednoglasno je usvojena Odluka o izdvajanju sredstava za sanaciju posljedica prirodne nepogode Gradu Širokom Brijegu u iznosu od 20.000,00 KM. Usvojena je i Odluka o naknadi članovima Stožera.

Mladen Bošnjak, član Stožera i pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, informirao je prisutne članove Stožera s aktivnostima Uprave vezanih za nadogradnju projekta "Holistic".

 

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke