GRADONAČELNIK ŠIROKOG BRIJEGA MIRO KRALJEVIĆ PRIMIO PRIPADNIKE NOVOOSNOVANOG DOBROVOLJNOG VATROGASNOG DRUŠTVA 'KOČERIN'

gradonacelnik sirokog dvd kocerinGradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević primio je pripadnike novoosnovanog Dobrovoljnog vatrogasnog društva 'Kočerin' Vinka Mikulića, Andriju Banožića i Ivana Mikulića.


Vinko Mikulić tajnik DVD-a 'Kočerin' upoznao je gradonačelnika Kraljevića o dosadašnjim aktivnostima i planovima DVD-a 'Kočerin', istaknuvši neophodnost opremanja vatrogasaca s osnovnom opremom, te da su pripadnici ove postrojbe u nekoliko navrata u protekla tri mjeseca pomagali pripadnicima širokobriješke profesionalne vatrogasne postrojbe u gašenju požara. Na sastanku su nazočili i Mario Barbarić pripadnik Profesionalne vatrogasne postrojbe 'Široki Brijeg', Josip Kožul predsjednik MZ 'Kočerin' koji je obećao pomoć DVD-u 'Kočerin' u opremanju postrojbe i dr. sc. Drago Martinović ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke koji je istaknuo važnost dobrovoljnog vatrogastva u Širokom Brijegu, odnosno u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

„Osnivanje DVD-a 'Kočerin' je svakako dobro za naš grad i zasigurno će pridonijeti jačanju sustava zaštite od požara i vatrogastva. Pružit ćemo potporu radu DVD-a 'Kočerin', odnosno njihovim pripadnicima, a nadam se da će oni zauzvrat pomoći našoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi u izvršavanju zadaća zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara“, rekao je između ostalog Miro Kraljević gradonačelnik Širokog Brijega.

dvd kocerin vecernji 12 4 2019

Večernji list, 12. 4. 2019.

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke