ODRŽANA EDUKACIJA UČENIKA U VOJNIĆIMA, DOLAMA I VELJACIMA

edukacija vojniciU područnim školama ljubuške Osnovne škole Tina Ujevića u Vojnićima, Dolama i Veljacima u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke održana je edukacija učenika i nastavnog osoblja iz područja zaštite i spašavanja.

edukacija vojnici1
Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović pozdravio je učenike i njihove učiteljice, te istaknuo cilj i važnost edukacije u sustavu zaštite i spašavanja kao temeljnog uvjeta za kvalitetno izvršavanje zadataka iz područja civilne zaštite.

Slijedio je 20-minutni edukativni film o ponašanju u slučaju prirodnih i drugih nesreća, nakon kojega je pomoćnik ravnatelja Mladen Bošnjak ukazao na opasnosti korištenja pirotehničkih sredstava bez nadzora roditelja u nadolazećem predbožićnom vremenu.

edukacija dole

Srećko Vukojević stručni suradnik u Upravi civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke predstavio je promotivni letak koji je tiskan u prigodi održavanja edukacije učenika.

O ulozi i zadacima službe civilne zaštite govorio je Mario Bajto pomoćnik načelnika Općine Ljubuški za civilnu i protupožarnu zaštitu. U edukaciji učenika je sudjelovao i jedan pripadnik vatrogasne postrojbe Ljubuški.

edukacija veljaci

U utorak 4. prosinca održat će se edukacija učenika područnih škola u Šipovači i Grabu.

 

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke