U OSNOVNIM ŠKOLAMA U DRINOVCIMA I SOVIĆIMA ODRŽANE EDUKACIJE ZA UČENIKE I ZAPOSLENIKE ŠKOLE

edukacija drinovci 1U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Osnovnoj školi Antuna Branka i Stanislava Šimića u Drinovcima i Osnovnoj školi Fra Stipana Vrljića u Sovićima održane su edukacije učenika i zaposlenika škole.

edukacija drinovci 2

U provedbi edukacije osim zaposlenika Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke sudjelovali su volonteri Crvenog križa Općine Grude, Javne vatrogasne postrojbe Grude, Policijske uprave Grude i zaposlenici Doma zdravlja Grude.

U prvom dijelu edukacije provedena je vježba evakuacije i spašavanja učenika i zaposlenika škole. Evakuacija je provedena u navedenim školama obje smjene. U drugom dijelu edukacije prikazan je promotivni 11-minutni edukacijski film o prirodnim i drugim nesrećama, kao i o ponašanju u slučaju pojave istih.

edukacija drinovci 3

 

edukacija drinovci 4

Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović je pozdravio učenike i zaposlenike škole i pripadnike žurnih službi i istaknuo važnost provođenja edukacije iz područja zaštite i spašavanja s posebnim naglaskom na vježbu evakuacije. Pomoćnik ravnatelja Mladen Bošnjak zahvalio je svim sudionicima edukacije, te predstavio letak o ponašanju u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća koji je podijeljen učenicima i zaposlenicima škole.

vjezba sovic 2

 

vjezba sovic 1

 

vjezba sovic 3

 

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke