U LJUBUŠKOM I POSUŠJU PROVEDENA OBUKA PRIPADNIKA VATROGASNIH POSTROJBI IZ PRUŽANJA PRVE POMOĆI

prva pomoc vatrogasci ljubuski naslObukom pripadnika vatrogasnih postrojbi iz Ljubuškog i Posušja završena je obuka svih pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći u Županiji Zapadnohercegovačkoj.


Obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći održana je u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, a u sklopu provođenja aktivnosti Nastavnog plana i programa edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2019. godini i u suradnji s Crvenim križom Županije Zapadnohercegovačke.

prva pomoc vatrogasci ljubuski 1
Obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi održana je u Vatrogasnom domu u Posušju za pripadnike Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje. Voditeljica obuke bila je instruktor Petra Grbešić. Obuka pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Ljubuški održana je u Vatrogasnom domu u Ljubuškom. Voditeljica obuke bila je instruktor Iva Suton.

prva pomoc vatrogasci posusje 1

prva pomoc vatrogasci posusje 2
Osoba koja pruža prvu pomoć započinje spašavanje života i zbrinjavanje ozlijeđenog i bitno utječe na uspješnost poduzetih mjera u lancu spašavanja, pa tako i naši pripadnici vatrogasnih postrojbi pohađanjem ove obuke dobiti će potvrdu od strane Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke.

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke