GOSTIMA IZ CRVENOG KRIŽA GRADA ZAGREBA PREZENTIRAN RAD I FUNKCIONIRANJE ŽUPANIJSKOG CRVENOG KRIŽA I UPRAVE CIVILNE ZAŠTITE

crveni kriz zagreb posjetaU sklopu trodnevnog radnog posjeta izaslanstva Gradskog društva Crvenog križa Grada Zagreba na čelu s ravnateljem Petrom Penavom, Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke organizirao je prezentacijsku večeru na kojoj su predstavljeni rad i funkcioniranje Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke i Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

 

Pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bošnjak prezentirajući organizaciju sustava civilne zaštite od države do lokalne razine naglasio je mjesto i ulogu županijske Uprave civilne zaštite u cjelokupnom sustavu zaštite i spašavanja, te planove Uprave civilne zaštite u narednom periodu istaknuvši izgradnju skladišta za potrebe civilne zaštite i Crvenog križa. Tajnik Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke Josip Zelenika prezentirao je mjesto i ulogu županijskog Crvenog križa u državnoj i federalnoj strukturi crvenog križa. Zelenika je predstavio rad u protekloj i planove Crvenog križa u 2019. godini, te izrazio zadovoljstvo s uspostavljanjem suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Zagreba.

crveni kriz zagreb1

Tijekom večeri razgovaralo se o stanju struktura civilne zaštite i Crvenoga križa u ŽZH, te mogućnostima suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Zagreba.

Osim gostiju iz Zagreba i članova Predsjedništva Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke na čelu s predsjednikom Viktorom Grbavcem na prezentacijskoj večeri nazočili su i predstavnici civilne zaštite općina/gradova u ŽZH, Uprave civilne zaštite ŽZH, općinskih/gradskih organizacija Crvenog križa u ŽZH (predsjednici i tajnici).

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke