ODRŽANA EDUKACIJA UČENIKA U OSNOVNOJ ŠKOLI IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ

edukacija mazuranicU organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić na Humcu održana je edukacija učenika iz područja zaštite i spašavanja.

 

Pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bošnjak pozdravio je učenike i njihove učiteljice, učitelje, nastavnike i nastavnice, te istaknuo cilj i važnost edukacije u sustavu zaštite i spašavanja i najavio edukativni film o ponašanju u slučaju prirodnih i drugih nesreća.

edukacija mazuranic1
Nakon prikazivanja 20-minutnog edukativnog filma, Srećko Vukojević stručni suradnik u Upravi civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke ukazao na opasnosti korištenja petardi, raketa, vatrometa i drugih pirotehničkih sredstava bez nadzora roditelja u vremenu koje nam dolazi.

O ulozi i zadacima službe civilne zaštite i žurnih službi u Općini Ljubuški govorio je Mario Bajto pomoćnik načelnika Općine Ljubuški za civilnu i protupožarnu zaštitu.

edukacija mazuranic2

Pripadnici GSS-a Ljubuški i vatrogasne postrojbe Ljubuški su uz pokazne vježbe prezentirali opremu i predstavili svoje žurne službe.

Edukacija učenika osnovnih škola na području Općine Ljubuški nastavlja se u ponedjeljak 3. prosinca edukacijom učenika područnih škola Osnovne škole Tina Ujevića u Šipovači i Grabu.

 

Uprava civilne zastite ZZH f

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Pretraga

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke