POZIV ZA KONZULTACIJE O TROGODIŠNJEM PLANU RADA UPRAVE CIVILNE ZAŠTITE ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE ZA RAZDOBLJE 2024.-2026. GODINE

Na temelju članka 3. stavka (9) Odluke o metodologiji izrade i donošenja Plana i Programa rada i Izvješća o radu Vlade Županije Zapadnohercegovačke i županijskih tijela („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 21/21) Županijska tijela obvezna su na svojoj mrežnoj stranici objaviti radnu verziju trogodišnjeg plana rada, u cilju konzultacija sa socio-ekonomskim partnerima, širom javnosti i dobivanja komentara i preporuka u roku od deset dana, od dana objave na mrežnoj stranici.

 

Trogodišnji plan rada Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je implementacijski dokument koji operacionalizira strateške ciljeve, prioritete i mjere iz Programa razvoja zaštite i spašavanja od prirodnih i drugih nesreća Županije Zapadnohercegovačke, odnosno aktivnosti iz nadležnosti Uprave civilne zaštite i predstavlja osnovu za izradu dokumenta okvirnog proračuna (DOP). Trogodišnji plan rada izrađuje se svake godine, u godini prije početka razdoblja na koji se odnosi. U trogodišnjem planu rada definira se jedan glavni program na osnovu strateških ciljeva i prioriteta iz spomenutog strateškog dokumenata.

Komentari i preporuke dostavljaju se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku od deset dana od dana objave na mrežnoj stranici. Trogodišnji plan rada Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje 2024.-2026. godine možete preuzeti OVDJE.

 

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke