PRISTIGLI LITERARNI I LIKOVNI RADOVI UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA I DJECE S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU

crtezi natjecaj 2023Ovih dana iz svih osnovnih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke i Doma „Marija naša nada“ Široki Brijeg i JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar za osobe s teškoćama u razvoju Ljubuški pristigli su literarni i likovni radovi učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju na temu civilne zaštite, prirodnih i drugih nesreća, rada i djelovanja službi zaštite i spašavanja i žurnih službi.


Povjerenstvo imenovano od strane ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, a koje je sastavljeno od učitelja, nastavnika hrvatskog jezika i likovne kulture, predstavnika organizatora Uprave civilne zaštite i službe za zaštitu i spašavanje, će izabrati najbolje likovne i literarne radove. Svečanost dodjele nagrada bit će upriličena u prvoj polovici mjeseca svibnja.

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je u suradnji sa službama zaštite i spašavanja 20. ožujka raspisala NATJEČAJ za likovne i literarne radove učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju na području Županije Zapadnohercegovačke.

Natječaj za izradu likovnih radova se provodi u kategorijama od I.-II. razreda, od III.-V. razreda i od VI.-IX. razreda i za djecu s poteškoćama u razvoju, a za izradu literarnih radova u kategoriji od VI.-IX. razreda. Najbolji radovi bit će novčano nagrađeni.

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke