SKUPŠTINA ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE USVOJILA PLAN ZAŠTITE OD POŽARA

Na 25. sjednici Skupštine Županije Zapadnohercegovačke održanoj 10. rujna 2021. godine jednoglasno je usvojen Plan zaštite od požara Županije Zapadnohercegovačke.


U ime nositelja izrade Plan zaštite od požara sjednici su nazočili Srećko Vukojević viši stručni suradnik za organiziranje, pripremanje i provođenje zaštite od požara i eksploziva, zaposlenik Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i predstavnici tvrtke „Tehnozaštita“ d. o. o. izrađivači Plana zaištite do požara.

Organiziranje i provođenje zaštite od požara na području Županije Zapadnohercegovačke vrši se na osnovu Plana zaštite od požara ŽZH, planova zaštite od požara općina/gradova i planova pravnih osoba koja su predviđena općinskim/gradskim planom u skladu s Procjenom ugroženosti. Financijska sredstva potrebna za organiziranje, provođenje i unapređenje mjera zaštite od požara predviđena Zakonom o zaštiti od požara i vatrogastvu, kao i obučavanje i osposobljavanje zaposlenih osoba planiraju i osiguravaju pravne osobe, državna tijela i druge institucije. Plan zaštite od požara sastoji se od tekstualnog i grafičkog dijela.

 

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke