KORONAVIRUS
AKTUALNI PODACI U ŽUPANIJI ZAPADNOHERCEGOVAČKOJ

 
 GRAD/OPĆINA Grude Ljubuški Posušje Široki Brijeg UKUPNO ŽZH
Oboljeli 14 0 4 61 79
Umrli  1 0 0 3 4
Oporavljeni 13 - 4 58 75
Broj osoba u samoizolaciji na području Županije Zapadnohercegovačke: 0
PODACI AŽURIRANI: 26.5.2020. u 9 sati

RAVNATELJ I POMOĆNIK RAVNATELJA U RADNOJ POSJETI UPRAVI CIVILNE ZAŠTITE TUZLANSKOG KANTONA

posjet tuzli00Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović i pomoćnik ravnatelja Mladen Bošnjak boravili su u radnom posjetu Upravi civilne zaštite Tuzlanskog kantona, gdje su ih primili v. d. direktor Zoran Jovanović, pomoćnik direktora Dragan Pelemiš i šef Operativnog centra Elvedin Kurbašić.


Na samom početku radnog sastanka nazočne je pozdravio i zaželio dobrodošlicu v. d. direktor Zoran Jovanović. Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović je zahvalio na prijamu i istaknuo da je ovaj radni sastanak nastavak suradnje ovih dviju Uprava civilne zaštite. „Središnja tema sastanka je prema ranijem dogovoru izrada projekta sustava za uzbunjivanje građana, a naravno dotaknut ćemo se i drugih tema iz područja zaštite i spašavanja, onoliko koliko nam vrijeme bude dopuštalo“, rekao je na samom početku sastanka ravnatelj Martinović.

Pomoćnik direktora Uprave civilne zaštite Tuzlanskog kantona Dragan Pelemiš je rekao da je Uprava izradila Projekt sistema uzbunjivanja i obavještavanja stanovništva na području Tuzlanskog kantona i da je u tijeku procedura javne nabave sirena na daljinsko upravljanje. Šef Operativnog centra Elvedin Kurbašić upoznao je goste o projektnom zadatku na temelju kojega je izrađen Projekt, o konceptu sustava, sadržaju projekta, kao i samom tijeku javne nabave. Pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Mladen Bošnjak govorio je o tijeku postavljanja kamera za nadzor i rano otkrivanje požara, kao i o provedenoj edukaciji učenika srednjih škola u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Na kraju radnog sastanka ravnatelj Martinović zahvalio je domaćinima na dragocjenim informacijama o projektu sustava za uzbunjivanje građana i pozvao ih na uzvratni posjet u sjedište Uprave u Grude.


Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović i pomoćnik ravnatelja Mladen Bošnjak isti dan su u Živinicama nazočili na predstavljanju vatrogasnog vozila marke Mercedes za koji je konstrukciju u cijelosti izradila tvrtka „SU-AD“ d. o. o. u Živinicama, a kojega je nabavilo Grad Živinice.

posjet tuzli11

koronavirus

baner zapovijedi

ostanidoma baner

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

Uprava civilne zastite ZZH f

Video prilog

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

© 2017 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke